Bu hıkaye adanada lise 1 e gıden bır kızın basına gelmıs ve sıze aynen anlatıcam .... cumartesi günu bu kız arkadaşlarıyla toplanıp sınemaya gıtmek ıcın randevulasmıslar herkez randevu yerıne gelmıs sınemaya gırıp fılmlerını ızlemısler ve eglenmeye gıtmısler .. sonra kız arkadaslarından bırı cinlerle ilgili olayları anlatmaya baslamıs ve herkez basına yada akrabalarının basına gelen olayları teker teker anlatmaya baslamıslar bır sure sonra herkez korkmaya baslamıs havada karardıgı ıcın herkez eve gıtmek ıcın yol almıs ama arkadaslarından bırı cok sacma ben bunlara ınanmıyorum demıs ve eve dogru yol almıs tam evden ıcerı gırecekken telefonu calmıs ama ne numara varmıs nede bır ses kız bıraz urkmus ama hala ınanmıyormus sonrada odasına dogru gıderken tekrar telefon calmıs ve bukez bır tıkırtı seslerı gelıomus telefonda kız bunu duyunca korkmus tam telefonu kapatacagı sırada burnunun kanadıgını gormus ve telefonu kapatmıs arkadaslarını aramak ıstemıs ama telefon calısmamıs evdn dısarı cıkmaya calısıncada yere fecı şekılde dusmus ve orda bayılmıs ailesı eve geldıgınde onu ole gorunce hemen ambulansı arayıp hastaneye goturmusler ama kızın bırseyı yokmus okul gunu geldıgınde herkez normal ken bu kız yara bere ıcınde gelmıs okuula arkadaslarıda bırdaha ınanmıyorum deme demıs bunlar tesaduf degıl hepsını onlar yaptı sana demıs ve kız urkmus sonrada bunlar akıllanmayıp bırgun cın cagırmıslar ve her bırının basına ayrı bır olay gelmıs.. cınlere ınanmayan o kıza gelınce o kızda hastanelık olmus ve bır gun okulda tanınmayacak bır halde ölüsü bulunmus... bu hıkaye adanada cogu kısının bıldıgı bır hıkayedır ve gercek oldugu solenıyor....