ForumMediLa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HoşgeLdiniz İyi EğLenceLer

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Satanist ve Kız

4 posters
YazarMesaj
- eSn
Co-Admin
Co-Admin
- eSn

Satanist ve Kız Empty
MesajKonu: Satanist ve Kız   Satanist ve Kız EmptyC.tesi Eyl. 06, 2008 1:07 am

Arkadaşlar, bu hikayeyi çok güvendiğim bir arkadaşım anlattı. Açıkçası bana oldukça inandırıcı geldi. Bir kadınla kızı başka bir yere taşınıyorlar. Taşındıkları ev, eski bir ev ve eskiden burada garip insanların yaşadıklarını öğreniyorlar. Fakat ana kız böyle şeylerle ilgilenmedikleri için ve tek dertlerinin bir ev olduğunu düşündükleri için eve taşınıyorlar. Neyse evin belli bir bölümünü kendilerine göre ayarlıyorlar ve kız orta büyüklükte olan ve güneş almayan odayı seçiyor. Kendine göre eşyalarını yerleştirecekken eskiden kalma bir dolabı açıyor ve isa’nın ters dönmüş halini görüyor. Tabii haliyle kız annesini çağırıyor ve ana kız olayları merak ediyorlar.ufak çaplı bir araştırma yapıyorlar. Sonuç ana kızın hiç ummadıkları gibi çıkıyor. Işin aslı; eskiden yaşayan ailenin kızı satanistmiş ve odasında ayinler yapıp şeytana kurbanlar veriyorlarmış…ters dönmüş isa da isa’ya yapılan hakaretler vs sonucu oluşmuş bir simge… açıkçası ben bu olaydan sonra yolda giderken bile karşıma satan çıkacak diye korkuyorum. Gerçek midir? Bence, evet. Siz de dikkatli olun derim.
MeTiN
ALışan Üye
ALışan Üye
MeTiN

Satanist ve Kız Empty
MesajKonu: Geri: Satanist ve Kız   Satanist ve Kız EmptyPaz Eyl. 07, 2008 2:15 pm

SİZ KAÇ YAŞINDASINIZ ???? Satanist ve Kız 642590
MediLa
Admin
Admin
MediLa

Satanist ve Kız Empty
MesajKonu: Geri: Satanist ve Kız   Satanist ve Kız EmptyPaz Eyl. 07, 2008 3:46 pm

ya bunLarı o uydumuyor bi yerden kopyaLıyor.!! Satanist ve Kız 315799
http://forummedila.yetkinforum.com
MeTiN
ALışan Üye
ALışan Üye
MeTiN

Satanist ve Kız Empty
MesajKonu: Geri: Satanist ve Kız   Satanist ve Kız EmptyPaz Eyl. 07, 2008 4:04 pm

heeee Satanist ve Kız 120416
asoş
Moderatör
Moderatör
asoş

Satanist ve Kız Empty
MesajKonu: Geri: Satanist ve Kız   Satanist ve Kız EmptyCuma Kas. 21, 2008 4:13 pm

allah korusun yhaaa.çok tırsıyorum:D

Satanist ve Kız
1 sayfadaki 1 sayfası