Arkadaşlar, bu hikayeyi çok güvendiğim bir arkadaşım anlattı. Açıkçası bana oldukça inandırıcı geldi. Bir kadınla kızı başka bir yere taşınıyorlar. Taşındıkları ev, eski bir ev ve eskiden burada garip insanların yaşadıklarını öğreniyorlar. Fakat ana kız böyle şeylerle ilgilenmedikleri için ve tek dertlerinin bir ev olduğunu düşündükleri için eve taşınıyorlar. Neyse evin belli bir bölümünü kendilerine göre ayarlıyorlar ve kız orta büyüklükte olan ve güneş almayan odayı seçiyor. Kendine göre eşyalarını yerleştirecekken eskiden kalma bir dolabı açıyor ve isa’nın ters dönmüş halini görüyor. Tabii haliyle kız annesini çağırıyor ve ana kız olayları merak ediyorlar.ufak çaplı bir araştırma yapıyorlar. Sonuç ana kızın hiç ummadıkları gibi çıkıyor. Işin aslı; eskiden yaşayan ailenin kızı satanistmiş ve odasında ayinler yapıp şeytana kurbanlar veriyorlarmış…ters dönmüş isa da isa’ya yapılan hakaretler vs sonucu oluşmuş bir simge… açıkçası ben bu olaydan sonra yolda giderken bile karşıma satan çıkacak diye korkuyorum. Gerçek midir? Bence, evet. Siz de dikkatli olun derim.