HoşgeLdiniz İyi EğLenceLer |
|
| Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
mynk En Yeni Üye
| Konu: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:27 pm | |
| KAPKAÇ Faili meçhul olduk hepimiz Kesildi dilimiz kesildi sesimiz Nereye kadar daha gideceksiniz? Satılık değiliz, bunu böyle biliniz
Kimleri kestiniz kimleri yediniz? Sandınız ki bizi iyi yemlediniz Nereye kadar daha gideceksiniz? Satılık değiliz, bunu böyle biliniz
“Giydiğiniz şeyler uymadı bize beyler” Diye sokakları bile dar ettiniz Nereye kadar daha giydireceksiniz ? Satılık değiliz bunu böyle biliniz
Nereye kadar daha gideceksiniz? Nereye kadar daha giydireceksiniz? Soruyoruz artık hesap verin herkese maNga geliyor maNga geliyor
Vur ve kaç bunun adı kapkaç & satılık değiliz Vur ve kaç bunun adı kapkaç & köleniz değiliz Vur ve kaç bunun adı kapkaç & satılık değiliz biz bunu böyle biliniz
Faili meçhul olduk hepimiz ve de Kesildi dilimiz, kesildi sesimiz Nereye kadar daha neremizi vereceğiz ? Satılık değiliz bunu bildiriniz
Sarmış akbabalar leşlerimizi Toplayalım artık kendimizi Nereye kadar daha dinleyeceksiniz ? Satılık değiliz bunu bildiriniz
Kimlere kefil ettiler acaba bizi ? Kimlere sundular kellemizi ? Kimler bekliyor son nefesimizi ya da Kimlere sattılar acaba bizi ?
Soracağız artık hesap verecekler Buradan ileriye gidemeyecekler Kapmaya kaçmaya son verecekler maNga geliyor maNga geliyor
Vur ve kaç bunun adı kapkaç & satılık değiliz Vur ve kaç bunun adı kapkaç & köleniz değiliz Vur ve kaç bunun adı kapkaç & satılık değiliz biz bunu böyle biliniz
En son mynk tarafından C.tesi Eyl. 06, 2008 9:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:28 pm | |
| BİTTİ RÜYA Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor
Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bıraktım bir de sevgili Rüya mı bu, gerçek mi inan anlamıyorum Bu şehir beni içine çekiyor Kendimi alamıyorum
Olanlar yetmez gibi bir de mesaj geliyor "Mutluluklar, hoşçakal"Birer birer zırvalanıyor İyice dağıtmak için biraz daha içiyorum Sonra oturmuş mal gibi zırıl zırıl ağlıyorum
Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan Uyan artık uyan, bitti rüya Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan Dayan artık dayan, bitti rüya
Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Yazdığın satırlar bile artık yalan söylüyor Söylediğin sözler acı vermeye başlıyor
Bir köprüyü yakıyorum mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bıraktım bir de sevgili Doğru mu, yanlış mı inan umursamıyorum Bu şehir beni esir ediyor kendimi alamıyorum
İnanmazsın bir rüya hayatımı değiştiriyor O mesajı unutmam için bana bir şans veriyor Rüyaysa bu gerçekten artık uyanmak istiyorum Mutluluk bile acı veriyor,çünkü sonu var biliyorum
Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan Uyan artık uyan, bitti rüya Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan Dayan artık dayan, bitti rüya
Gidiyorum buralardan... dönüyorum durmadan... Seviyorum sormadan Dayan artık dayan
Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan Uyan artık uyan, bitti rüya Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan Dayan artık dayan, bitti rüya | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:29 pm | |
| BİR KADIN ÇİZECEKSİN Ne kadar oldu bu hayata geleli "Söyle, ne olacaksın büyüyünce" diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı aldattı seni be? Eee? Ne kaldı geriye? Bak sen ne yazık ki klasik bir tablosun dostum Ne yaparsan yap boşsun Tamam okumuşsun, ama yetmez, sadece bununla dertler bitmez Çıkacaksın kabuğundan, bunalımdan kurtaracaksın kendini Ona göre yaşamayı bırakıp döneceksin gerçeklere, Ama önce:
Bir kadın çizeceksin O'nun gibi bırakıp gitmeyecek Saklayıp gömeceksin (ki senden başka) Kimseler sevemeyecek
Şimdi bunlar yetmez gibi bir de kendini aşka mı bıraktın, hadi be Bırak adam gibi şeylerle uğraşmayı Herkes gibi takıl yaşa hayatını Takılamıyorsan bile rol yap, ne yap et ama yarat kendi yalan dünyanı Çünkü bunlar para ediyor baksana sevgi bile yalan olmuş, Piyasada kavrulmuş, herkes kudurmuş, "Canım" dediğin bile arkandan vurmuş Tüm bunları bilerek yaşa ve sakın! Ama sakın içindekileri tüketeyim deme Bir gün gelecek göstereceksin kendini, sevgini, neler istediğini Şimdilik alacaksın eline kalemi, kusacak dökeceksin nefretini
Bir kadın çizeceksin O'nun gibi bırakıp gitmeyecek Saklayıp gömeceksin (ki senden başka) Kimseler sevemeyecek
Birden duracaksın soracaksın kendine Neden bu düzen böyle, neden herkes sahte Sonra bakacaksın, göreceksin çaren yok Devam edeceksin yalandan yaşamaya
Bir gün gelecek göstereceksin kendini, sevgini, neler istediğini Şimdilik alacaksın eline kalemi, kusacak dökeceksin nefretini Çıkacaksın kabuğundan, bunalımdan kurtaracaksın kendini Ona göre yaşamayı bırakıp döneceksin gerçeklere... | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:31 pm | |
| KAL YANIMDA Her gün sabahtan akşama Saatinle başbaşa Kalmadı takvimde tek bir sayfa Kuruyup solma aynaya baka baka Ne düşünüyorsan söyle sen dobra dobra
Biliyorum yalnızsın sabahtan akşama Söylemek istiyorsun bir şeyler bana Ya da vurmak yüzümün ortasına Ne yapacaksan yap artık...
Her gün sabahtan akşama Saatinle başbaşa Kalmadı takvimde tek bir sayfa Kuruyup solma aynaya baka baka Ne düşünüyorsan söyle sen dobra dobra
Biliyorum yalnızsın sabahtan akşama Söylemek istiyorsun bir şeyler bana Ya da vurmak yüzümün ortasına Ne yapacaksan yap artık hadi durma
Hadi durma Hadi vur
Sanki bir şeyler var arkanda(sanki birşeyleeeeer) Anlatmaya korkuyorsun bana(anlatmayaaaaaa) Hadi durma (hadi durmaa)hadi vur bana(hadi durmaa,hadi durmaa) Bırak onları kal yanımda
Her gün sabahtan akşama Saatinle başbaşa Kalmadı takvimde tek bir sayfa Kuruyup solma aynaya baka baka Ne düşünüyorsan söyle sen dobra dobra
Biliyorum yalnızsın sabahtan akşama Söylemek istiyorsun bir şeyler bana Ya da vurmak yüzümün ortasına Ne yapacaksan yap artık hadi durma
Hadi durma Hadi vur hadi vur banaaaa Sanki bir şeyler var arkanda(sanki birşeyleeeeer) Anlatmaya korkuyorsun bana(anlatmayaaaaaa) Hadi durma (hadi durmaa)hadi vur bana(hadi durmaa,hadi durmaa) Bırak onları kal yanımda | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:32 pm | |
| YALAN Elimde saç tokan Güneş misali mis kokan Bıraktığın tek parçan Bir de kocaman bir yalan
Affedilmek istemedin Nefretimi bekledin Seni senden başka Kimse, kimse, kimse affedemez
Bazı şeyler için İyi olmak yetmiyormuş Sevilmek için, aşk için İyi olmak yetmiyormuş
Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu
Platonik olma, değmez ona, yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:33 pm | |
| LİBİDO Kolay geliyor değil mi herşey sana ? Yıkmak dökmek vurmak ona buna İçiyoruz herşeyi içiyoruz doya doya Ayak uydur sen de sen de hadi, hadi bana
Yeni jenerasyon geliyor adı X Ne kadar da hoş ne kadar da ciks Alternatif gençlik şimdi ayakta Zıplamaya hazırsan durma zıpla Zıpla, durma
Kızıl mı kızıl kızıl saçlar Ayağında üç çizgi üç çizgi pabuçlar Tanıdık geliyor bu tavırlar Zıplamaya hazırsan durma zıpla
Pantolonunda var uzun bir zincir Gözleri de sanki bir çilingir İstediğin kalbi aç, kolayca gir Al sana pogo durma delir Zıpla, durma
Alıyoruz sorgulamadan Yaşıyoruz anlayamadan Sahip olduklarımız Bize sahip oluyorlar Zıpla, durma | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:34 pm | |
| İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ Bir kız vardı güzeldi sanki ve senindi Gözlerinde saklı bir belki ve senindi
O çocuk var ya o sendin sanki ve deliydi Uyusaydı büyürdü belki, ve deliydi O çocuk var ya o sendin sanki ve deliydi Derdi ki yarın bitermiş her şey ve bitti
Bir ev vardı küçüktü belki ve bizimdi Odalarda ışık yüzerdi sanki ve bizimdi O ev vardı ya bizimdi ama bir gün Hiç doğamadı güneş ve her şeyi bitirdi (Anladı birgün bitermiş her şey ve bitti)
Ver ver ateşe ver bizi Bir iz bırak burada İz bırakanlar unutulmaz Ver ver ateşe evimizi Bir iz bırak burada İz bırakanlar unutulmaz
Ver ver ver ateşe ver bizi Ver ateşe evimizi bizi ikimizi... | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:35 pm | |
| SAKIN BANA SÖYLEME Kurtar,beni bu derin kör kuyudan Tut elimi,çek beni,koyma beni bir basima Gitme geriye,dönme evine,geriye,etme eyleme Bu bir agittir sen gidice söylenen Son kez,bir kez olsun dinle beni Unut artik olup biteni yalvaririm lütfen Bir sansim daha olmali,senin içinde gizlenen Bir sansim daha olmali,bu sona boyun egmeyen
Kurtar,ver elini,uzat bana Kirma benim kalbimi,yalvaririm lütfen Bu bir agittir benim içimde gizlenen Bu bir agittir sen gidince söylenen
Kurtar beni bu gecenin karanligindan Dibini bile göremedigim kahrolasi bosluktan Gitme,verme baska birine,versen bile söyleme Sakin bana söyleme,yatsan bile söyleme!!
Ben miydim senin pesinden gelen? Sendin karsima geçip diz çöken Kadin mi sandin kendini birden? Kaçan sen oldun kovalayan ben
Kurtar,beni bu derin kör kuyudan Tut elimi,çek beni,koyma beni bir basima Gitme geriye,dönme evine,geriye,etme eyleme Bu bir agittir sen gidice söylenen Son kez,bir kez olsun dinle beni Unut artik olup biteni yalvaririm lütfen Bir sansim daha olmali,senin içinde gizlenen Bir sansim daha olmali,bu sona boyun egmeyen
Kurtar,ver elini,uzat bana Kirma benim kalbimi,yalvaririm lütfen Bu bir agittir benim içimde gizlenen Bu bir agittir sen gidince söylenen
Kurtar beni bu gecenin karanligindan Dibini bile göremedigim kahrolasi bosluktan Gitme,verme baska birine,versen bile söyleme Sakin bana söyleme,yatsan bile söyleme!!
Ben miydim senin pesinden gelen? Sendin karsima geçip diz çöken Kadin mi sandin kendini birden? Kaçan sen oldun kovalayan ben
Daha ne kadar sana yalvaracagim be pislik?! Kadin mi sandin sen kendini bilmeden?!
Daha ne kadar sana yalvaracagim be pislik?! Kadin mi sandin sen kendini bilmeden?!
Ben miydim senin pesinden gelen? Sendin karsima geçip diz çöken Kadin mi sandin kendini birden? Kaçan sen oldun kovalayan ben | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:36 pm | |
| DURSUN ZAMAN Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığın Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu
Dursun zaman,dursun diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Sen inanmasan da bu son var anla Herkese inat
Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama dönmez artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu
Dursun zaman, dursun diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Sen inanmasan da bu son var anla Herkese inat
Duysun seni, dönsün diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Yok bir çaren anla, Sakın uyanma yıllara inat...... | |
| | | mynk En Yeni Üye
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 9:37 pm | |
| İTİLDİK Bir kez daha kazık yedik bekledik Durduk mal gibi, gene güvendik, Gene inandık, gene sevindik Umutsuzluğa düşünce bile direndik Engel tanımayıp yolumuza devam ettik derken, bir şeyi geç anladık; Meğer asıl engel bunca zaman inandığımız insanlarmış... farkettik Gene kazık yedik, gene güvendik, Bütün düşler boşuna merdiveni olmayan bir kuyuya itildik, itildik, itildik, biz itildik!
Tam inandık, tam güvendik, tam sevindik derken vurdular bizi Tam inandık, tam güvendik, tam sevindik derken kovdular bizi
Sonra bir kez daha kazık yedik bekledik Beraber uçacağız dendi gene sevindik, gene inandık, gene güvendik Artık umutsuzluğa düşer gibi değildik. Engel tanımayıp, her şeyin üstünden uçacağız derken, Bir şeyi geç anladık; Meğer asıl engel, taktığımız sahte kanatlarmış... farkettik. Gene kazık yedik, gene güvendik, Bütün düşler boşuna merdiveni olmayan bir kuyuya itildik, itildik, itildik, biz itildik!
Tam inandık, tam güvendik, tam sevindik derken vurdular bizi Tam inandık, tam güvendik, tam sevindik derken kovdular bizi | |
| | | MediLa Admin
| Konu: Geri: Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D C.tesi Eyl. 06, 2008 10:16 pm | |
| PayLaşım için çook teşekkürLer cnm hepsi çok güzeL şarkıLar.. | |
| | | | Manga'nın Şarkıları(nın sözleri) :D | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|